Norrköping skatehall 6/12-08

Fredag 5/12-08, sitter framför datorn klockan 01.30 och tittar på Metal bikes film för att tagga lite inför cyklandet imorgon! Kanske borde det sovas lite eftersom att jag måste upp vid 07.20 imorgon för att hämta kameran som ligger hos mamma, sen vidare och hämta Sebbe och Max vid 07.40 tiden (sebbe som var för full för att stå igår kväll btw). Tittar klart på filmen, fixar det vanliga "innan-jag-sover" sakerna (borsta tänderna osv). Ligger i sängen vid 01.45 tiden och läser lite innan jag somnar...trodde jag i alla fall! Klockan 03.15 har jag fortfarande inte somnat! Måste ha peppat mig själv för mycket med filmen och planerna på allt ös imorgon! Går och duschar, och lägger mig sen igen!

Och BAM! Klockan ringer vid 7 tiden! Inte alls vaken på att gå upp så jävla tidigt! ställer den till 07.25 och öser iväg till Mor efter jag vaknat! Sen vidare till Sebbe som lyckas med att vara allt annat än bakfull! Tvärt om, pigg som fan! Åker vidare till mig och möter upp Thomas och Max på vägen. Skruvar av framhjulet på cykeln och väntar på att Johan och Emil ska komma! 07.58 ringer Johan "Jag ringde Emil nyss, han stod fortfarande i kallingar och lallade runt, vi blir lite sena". Shit! Hallen var ju hyrd till klockan 9, nu började det nästan bli ont om tid!.

Åker ner till Nävertorpsbanken för att möta dom när dom ska ta ut pengar och lassa in min hojj i deras bil, dom kommer väl vid 8.15-8.20 eller något. Alltså 40 minuter till Norrköping! Efter en kall biltur med nästan helt lagliga hastigheter var vi framme strax efter 9 tiden! In, pröjsa 200kr (150kr för åkandet och 5 flaskor bubbel vatten!)

Vilken skillnad det är på att vara i en hall med 6 pers man känner och inte som förra gången vi var där och det var 50-60 pers på en relativt liten yta. Helt galet skönt kändes det! Nu var man visserligen lite sliten eftersom att klockan var 9 på en lördagsmorgon. Men det var dom tiderna vi hade så det var inget att gnälla om nu! Johan var väl först på cykel att ta en liten sväng tror jag. Sen åkte jag på som en galning. Emil satt kvar med sitt skruvande och det visade sig att navet krånglade! Vägrade rulla som det skulle. Det slutade med att dom åkte till Ica och köpte en skiftnyckel som dom skruvade lite med (vi hade verktyg med oss, men inte just 2 skiftnycklar i rätt storlek). Men efter det rullade det på fint för Emil med.

Som vanligt när vi åker runt och cyklar så har vi själva ingen koll på vad vi gör, det brukar bli dom vanliga sakerna! Manual där, bunny här, 180 ner för där och någon stall där! Johan och Emil som är helt galna på manual hittade fort flera ställen där dom manualade runt, jag nöjde mig med att grinda lite på boxen. Dagen förflöt utan några större vurpor! Det är ju satans halt i hallen så några missar gjorde man, men jag tror att min vurpa var den ända man kan räkna som en! Jag satte ner pedalen i ovansidan på boxen när jag skulle grinda....Det tog stopp rätt fort och hårt!

När vi är iväg och cyklar så har vi ofta planerat att nu jävlar ska det filmas massor osv. Men när vi väl är framme och åker så är alla så hypade att ingen vill filma! Vi filmar lite framåt slutet av sessionen och nöjer oss med det! Det är väl därför vi inte har massor av filmer liggandes. Men även nu filmade vi lite! Johan har materialet och med lite tur fixar han en liten film av det som vi kan visa!

När det var en 45 minuter kvar av tiden så slutade jag cykla, händerna gjorde för ont! Odi-longnecks handtagen jag har på cykeln äter upp händerna! Johan tog en bild på det, men jag har inte sett dom än. Han är msn-hatare och jag är för snål för att ringa. Johan och Emil fortsatte hojja tiden ut medans jag skruvade ner hojjen och fixade lite. Sebbe och jag hade en lite flask kastnings session.

Sen blev det en tur till MAX där dagen i Norrköping avslutades med en god hamburgare. Sen var det den sömniga och regniga resan hem igen. Och så slutade vår dag i Norrköping.

//Affe


Kommentarer
Postat av: Stefan

Nästa gång ni kommer så säg till mej innan så möts vi upp i hallen. Har skaffat mej en colonyBMX nu o kommer satsa allt på den istället för MTB. Hör av er!! Finns på msn nkpgbmx@hotmail.com//Stefan Edlund

2008-12-10 @ 12:26:20
URL: http://www.youtube.com/nkpgbmx

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback