Mer RödagårnStabil footjam av Johan

Peace// Tobi-one

Rödagårn

Jag, Affe och Esen gav oss ut i på kvällen för att cykla lite. Vi började och köra lite smått vid Gersnäs väl vaxade lastkaj. Sedan rullade vi oss bort mot banksen på rödagårn.

Själv så hade jag fortfarande en förkylning kvar i kroppen, vilket gjorde att jag satte mig bakom kameran istället för att cykla. Affe körde på med tailtaps och footjams och Esen visade upp sina kickbike skills.

Peace// Tobi-one


Fotsylt

Vet inte ifall Affe har postat den här bilden jag fotade? Men här är den igen i så fall. Någon som kan tänka sig och slänga upp en bunny barspin på samma ställe?

// Tobi-one


<'((--<

Jag och Tobbe körde en kväll.//Affe "aKa" GrindarN

Hej ^^

Som ni kanske märkt är det här inte en blogg för dom som söker djupa filosofiska teorier, inte heller pratar vi om politik eller annat viktigt. Här kan ni helt enkelt bara se några bilder lite då och då. Jag tänker då fan inte orka sitta och skriva om vad jag gjort hela dagen, varje dag.

Johan 180

Niklas vinklar

Matte äter.

//Affe

Analogt

Lite bilder som framkallades för några dagar sen. Dock så hade filmrullens bäst före datum gått ut för över fyra år sedan. Vilket gjorde att bildernas kvalité försämrades. Bilder från hoppet vid Inferno kommer nog också... kanske...

// Tobbe

 

Inferno

Har hoppats en hel del vid Inferno dom senaste dagarna. Anledningen till att det inte blir så många bilder här är att dom flesta redan ligger på min bilddagbok (tholen.bilddagboken.se 30/6 - 1/7) Men här är några.

//Affe