En dag i Hangaren

För att inte kroppen skulle hamna i någon läskig form av vinterdvala så slängde jag och Affe in hojjarna i bilen och lämnade dagarna innan nyår ett snöblaskigt Katrineholm för ett lika snöblaskigt Linköping och Hangaren.

Sist vi besökte Hangaren var stället överfullt så det var skönt att nu komma iväg dit på en vanlig vardag och cykla. Vi kom iväg ganska skapligt från Katrineholm så vi var framme vid Hangaren ungefär när det öppnade. Inne i hallen var det rätt så folktomt, kan inte ha varit mer än 15 pers. Men allt eftersom tiden gick droppade det in mer folk, bland annat Elias och Isak från Norrköping och lite andra locals. Alltid kul och se lite annat folk cykla.
Jag tror vi stannade i lite drygt 4-5 timmar innan vi begav oss norrut via ett stopp på Burger King.

Riktigt lyckad dag.
// Tobbe

Last session of the decade from Tobias Sterner on Vimeo.


Radbikes blir "Rad ski b0ys"

På grund av det alltid svikande vädret och den ytterst begränsade åkmöjligheten har vi valt att ställa cyklarna på hyllan och plocka fram skidorna och snowboardsen på heltid. Vi inleder den nya eran på bloggen med att visa den lokala backen och några av dom coolaste tricken som fotats där.

Det är synd att bmx:andet var så dåligt i Katrineholm, men vi är flexibla och väljer att utöka våra möjligheter med massa vintersport istället.

Dagen började med att Tobbe plockade upp mig utanför min lägenhet vid 10.35 tiden. Redan då stod jag med nyvallade K2 skidor och redo att ösa. Bladesen fick ligga hemma då det är svårt att åka snyggt med dom. Tobbe hade med sig snowboarden och nya bootsen han köpte i sälen. Färden gick förbi Forssjö och in till Spökbacken där snökanonerna öste för fullt. Det var väldigt lite folk och när liftkorten var köpta och liften startad så öste vi på direkt.

Backen var riktigt bra pistad med partier av pudersnö från snökanonerna och mycket trevlig att åka i. Kolbackasvängen var öppen och dom hade rotat upp ett par rails och en box, inte mycket för oss riktiga åkare alltså. Att åka på rail med skidor och förstöra stålkanten betackar jag mig å det yttersta.

Efter lite feta airs valde vi att fika med lite våffla och varm choklad. Mer åkning och några fler bilder så var dagen klar. Resan hem gick igenom skogen på småvägar som gud glömt, men en bra dag.

// Affe